Sommar är en tid för sol, bad och utomhusaktiviteter, för de flesta. Nu tänker ni säkert att jag är lite konstig, jo jag gillar givetvis att vara utomhus, men jag lägger ner stor del av min lediga tid på att spela dator. Men det finns så mycket som är härligt med den virtuella världen och den verkliga världen som gör att jag verkligen vill kunna njuta fullt ut av både. När jag spelar har jag minst lika nära vänner som när jag är ute i parkerna och hänger på gräsmattan.

Den senaste sommaren var riktigt grym för min del. Med min nya speldator fick jag alla de förutsättningar med grafik, kvickhet och prestanda jag behövde för att kunna ta mitt spel till helt nya höjder. Att det då sammanföll med sommaren och min semester gjorde inte så mycket, det gav mig ju bara extra tid till att ägna mig åt spelandet.

Varför jag spelar under sommaren?

För såhär känner jag. Semester, sommar och ledighet handlar om att kunna vila upp sig och komma tillbaka ännu starkare. Platsen där jag finner stor vila och ro är i just den virtuella världen. Nu är jag tillbaka på jobbet, visst längtar man tillbaka till speldatorn, men jag är tacksam för att den gett mig kraften till att koppla bort jobbet under ledigheten och komma tillbaka med full kraft därefter!